donderdag 9 juli 2015

Beweegruimte op de dag van de openbare ruimte

Geschreven op Netwerk In Beweging: 8 oktober 2013
Het team Beweegruimte staat op woensdag 9 en donderdag 10 oktober op de Dag van de Openbare Ruimte in Houten. Op de beursvloer laten we professionals werkzaam in de openbare ruimte, kennis maken met de beweegvriendelijke omgeving. Maak ruimte voor bewegen is ons motto!
We verzorgen een lezingenblok 'Sport en Bewegen in de Openbare ruimte'. Praktische tips en instrumenten, inspirerende voorbeelden, ontwerpprincipes voor een beweegvriendelijke omgeving en ervaring uit de praktijk. Een combinatie van presentaties en workshops. Geïnitieerd door het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB) in samenwerking met TNO en professionals uit de praktijk. Benieuwd hiernaar? Meld je snel aan via de website van de dag van de openbare ruimte

Op woensdag ochtend bezoeken studenten van de HAN, opleiding Sport en Beweeg Educatie (SBE) de beursvloer aan de hand van een heuse, door NISB georganiseerde, beurssafari. Ook op safari? Bekijk het blog wat ik hierover schreef op het Netwerk in Beweging. 

Benieuwd naar de ontwerpprincipes voor een beweegvriendelijke omgeving? Wil je weten wat een beweegvriendelijke omgeving is en hoe je ermee aan de slag kunt? Een sneak preview van de Reisgids Beweegvriendelijke omgeving? Meedoen met de beurssafari of deelnemen aan het lezingenblok?

Bezoek NISB op de Dag van de Openbare Ruimte in Houten op 9 en 10 oktober, stand 1.201. Schrijf je in!
Meer informatie? Neem contact op met Maartje Kunen 0631753743

Geen opmerkingen:

Een reactie posten